mandag 2. april 2012

Kaotisk orden;-)


Det som for noen ser kaotisk ut, er systematisk orden for andre (kanskje ikke hekt ulikt enkelte kontorpulter;-)) Og for oss ser dette fullstendig kaotisk ut...
...mens det for elektrikeren er den skjønneste orden:-)

Denne uka har elektrikeren jobbet iherdig, sammen med rørleggeren og dette bildet viser godt resultatet av deres arbeid:
Her går både vannledninger og elektriske kabler på kryss og tvers over takbjelkene, og spotkassene er også plassert i taket der det skal være spotter.
Rart å tenke på alt som skjer inni vegger og tak!!

Byggmennene har selvsagt heller ikke ligget på latsiden, og har lagt ferdig nedre del av kledningen og begynt på den stående over magebeltet:
Se så fint det blir:-)

Og ikke minst; se så flott skuten har blitt! Her er kledning og vinduer montert med ekstra omhu, og det ser veldig bra ut (sensor må være gal om han ikke er enig;-)) 
Veldig godt jobba til ham som hadde svenneprøven på skuten vår:-)
Og som vi nå har hørt ble bestått med glans - GRATULERER:-)

En annen som snart begynner å bli klar for svenneprøve er Einar, hehe;-)
Han var veldig fornøyd med eget byggverk, og nektet oss å rydde det før vi dro (til byggmennene; beklager dette, men hvem tør å sette seg opp mot en bestemt 3-åring;-) )

Før vi besøkte huset og tomta denne søndagen (palmesøndag), var vi en tur på Finnøy og så den tradisjonelle oppsetningen av påskedramaet, utspillt i flott natur-terreng:
Det var kjempeflott, med en god blanding av både alvor og humor:-) Dette kan fort bli en tradisjon for oss også:-)
God underholdning for både store og små:-)








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar